Menu Close

algemene voorwaarden

Als u meer informatie wenst of vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan gerust hier contact met ons op.

Bij finbec.be is de privacy van onze bezoekers erg belangrijk voor ons. Dit privacybeleid document beschrijft de soorten persoonlijke informatie die finbec.be ontvangt en verzamelt en hoe deze wordt gebruikt.

Logboek bestanden

Net als veel andere websites maakt finbec.be gebruik van logfiles. De informatie in de logbestanden omvat internetprotocol (IP) -adressen, type browser, internetprovider (ISP), datum- / tijdstempel, verwijzings- / exitpagina’s en aantal klikken om trends te analyseren, de site te beheren, de bewegingen van gebruikers te volgen rond de site en verzamel demografische informatie. IP-adressen en andere dergelijke informatie zijn niet gekoppeld aan informatie die persoonlijk identificeerbaar is.

Cookies en webbakens

finbec.be gebruikt cookies om informatie over bezoekersvoorkeuren op te slaan, gebruikersspecifieke informatie vast te leggen over welke pagina’s de gebruiker bezoekt of bezoekt, de inhoud van webpagina’s aan te passen op basis van het browsertype van de bezoeker of andere informatie die de bezoeker via zijn browser verstuurt.